Diamanten

Diamanten ringen zijn een van de meest geschikte ringen voor bruiloften. De opties zijn talrijk als het gaat om ringen met diamanten. Bij het kiezen van diamanten ringen zijn er enkele belangrijke factoren die van cruciaal belang zijn. Het gaat dan over de snede, karaat gewicht, helderheid en kleur. Zij zijn de basis eigenschappen die u zullen helpen om een goede steen uit te kiezen.

Bij het kiezen van ringen, is er een mogelijkheid  om een keuze te maken van een diamant op de ring of een halve rij diamanten. Er zijn vele manieren om de diamanten de plaatsen en hier zijn een van onze de meest gebruikte plaatsingswijze  van de diamanten:

Ringen met een kanaal waarin een reeks van diamant wordt aangebracht en ringen met een metalen  instelling  om de grote diamant ingesloten in een metalen ring  te houden.

De grote verscheidenheid maakt het mogelijk voor om ringen te maken waarvan de instellingen het meest aantrekkelijk stijl kunnen bieden.

Een enkele diamant

Vrouwen houden van diamanten en dus hoe groter de steen het aantrekkelijker het wordt. Een enkele grote diamant reflecteert meer licht. De diamanten kunnen komen in verschillende maten.

Half rij diamanten

Ze zijn veel betere optie voor trouwringen. Meestal raken ze bijna aan elkaar en dus lichtreflectie is niet zo sterk. Voor de beste resultaten met dit soort trouwringen, kunt u proberen met een verlovingsring te combineren als een set. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde diamant snede en ring metaal voor een evenwichtige uitstraling.

Juwelen Artwork